adalaaaa2=rakan963852abc 1abc 2abc 3userabc 4abc 5abc 6ini1 = 1ini masukabc 7 =>Resource id #10abc 8abc 9=1lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
lng alpha2 = | curlng=en
KUMPULAN RAKANNIAGA PLAZACENTRE.NET <
en
 
Halaman Utama Aktiviti Anda Kod pautan banner Maklumat Anda  
Halaman Ucapan Selamat Datang  |  Log Masuk  |  Sertai Sekarang  |  Produk Yang terdapat disini
Halaman Utama

Halaman Utama: Halaman Ucapan Selamat Datang

Selamat datang ke program affiliate kami!

Kalau dalam Bahasa Malaysia , Selamat Datang . Saya pasti tujuan anda berada dihalaman ini mungkin adalah disebabkan oleh perkara-perkara berikut;
  1. Tidak cukup wang (biasanya tanggungan anda melebihi pendapatan) atau
  2. Cukup wang untuk hidup tetapi tidak dapat menyimpan (ini kira-kira cukup makan, semua gaji cukup bulan habis bayar itu ini) atau
  3. Selesa tetapi nak lagi cari duit (selalunya hutang sikit, duit banyak lebih dan boleh disimpan tetapi masih rasa perlu cari duit)

Mungkin ada yang tengok-tengok lepas tu blur... atau kata lain tak faham. Inilah ruangan yang memberi peluang pada anda untuk anda mencari wang. Saya ada produk, anda bantu jualkan dan anda dapat komisen. Komisen yang kami beri sangatlah lumayan. Komisen jualan sahaja kami beri 1/3 dari harga jualan, bukan itu sahaja, anda akan dapat bonus rangkaian 2nd Tier, 3rd Tier dan 4th Tier... 2nd Tier anda dapat 20% dari komisen jualan. Lagi banyak jaringan anda yang aktif akan menyebabkan komisen rangkaian Tier anda melebihi komisen jualan.

Apa yang pasti peluang anda untuk memperolehi pendapatan 4,5 ribu sebulan adalah tinggi disini dengan syarat anda ada usaha untuk memperbaiki diri anda dan bertindak tanpa menangguh-nangguh usaha. Pada permulaannya anda harus berusaha lebih, semakin besar jaringan anda yang aktif maka semakin mudah kerja anda dan semakin tinggi pendapatan anda.

Tentang marketing anda tidak perlu risau, kami akan jadi guru anda. Anda boleh praktikkan secara online sahaja ataupun secara offline. Dalam sistem rakan niaga kami ada ruangan "ticket" dimana anda boleh bertanya pada kami mengenai program ini dan kami pasti jawab supaya anda lebih jelas tentang program ini.

Kenapa anda perlu menyertai kami? jawapan mudah adalah kami memberi peluang kepada anda untuk mendapat wang bagi membolehkan anda menyara hidup atau membantu anda apabila anda memerlukan seperti saat-saat kecemasan. Kita tidak tahu bila waktu kecemasan itu akan muncul. Tetapi anda boleh membuat persediaan untuk menghadapinya. Persiapan itu biasanya akan melibatkan sejumlah wang. Sebab itu wang adalah perlu dan sentiasa dicari.

Cuma disini istilah sistem cepat kaya tidak ada, yang ada, ada usaha ada rezeki. Daftarlah sekarang dan jadi sebahagian dari ahli keluarga kami.

PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA, TIADA BAYARAN DIKENAKAN

 

 

 

 

RUANGAN MAKLUMAN BAGI KES KEHILANGAN KATA LALUAN

 

Sila isi borang dibawah bagi mendapatkan semula kata laluan anda. Kebiasaannya anda boleh mendapatkan semula kata lauan disini http://rakan.plazacentre.net/affiliater/login.php . Walaubagaimanapun anda perlu tahu username anda bagi mendapatkan kata laluan tersebut. Sekiranya anda tidak username anda, isi borang dibawah terutama email anda yang anda gunakan ketika mendaftarkan dilaman web ini. Kami akan cuba dapatkan kembali username anda.

Alamat email anda:

Nama anda:

Nombor Handphone anda :

 

 

Butir-Butir Diri Anda Untuk Membantu Pengesahan


 

Komen/Cadangan Jika Ada

 


 


 

 

Sekian.